Operation Fail - Can't run web test

When I open or record a web test. The logo is loading, after that, the pop-up show that Operation Fail.
What can I do to solve this problem?

I’m getting the same issue and I also can’t load Monitor or Reports. I think TestProject is having issues again. This has been happening a lot recently, which is really frustrating.

@sheptinstall @nvhuu
Sorry for the inconvenience.
We are aware of the issue, and we are working as fast as possible to resolve it and get the system back in full operation.

3 Likes

@alex.ivanov
Hi Alex. Thanks for getting back to me. Yeah. sadly I’m still hitting the same issues with recording tests and loading pages on the website. I assume your team is still working on the issue?

Thank you for the information we are checking it out.

Hi all,
We have made significant progress, and the issue regarding the recorder should be resolved.
As you know, our team is working to resolve these issues as soon as possible.
TestProject is currently undergoing a migration process, so you might occasionally encounter some downtime.

If you are still facing related issues, try the following solutions:

  1. Follow this document to empty cache.
  2. Restart your computer.

If you are still experiencing these issues after following said solutions:

  1. Restart your agent.
  2. Reproduce the issue.
  3. Send the agent logs of today for analysis to support@testproject.io

You can download the logs and upload them here as shown below:

Sorry in advance for the inconvenience.