Application under test hard closes after being launched by TestProject

When I run a recorded test script, our web application will open and then hard close after a few seconds. Has anyone encountered this behavior or can anyone please provide some info on what the issue could be?

Error message -

WebDriverException: unknown error: cannot determine loading status
from unknown error: unexpected command response
(Session info: chrome=104.0.5112.102)
Build info: version: ‘4.1.1’, revision: ‘e8fcc2cecf’
System info: host: ‘A0099RR-CHPR7M3’, ip: ‘192.168.1.90’, os.name: ‘Windows 10’, os.arch: ‘amd64’, os.version: ‘10.0’, java.version: ‘13.0.1’
Driver info: org.openqa.selenium.chrome.ChromeDriver
Command: [70949dceced40ac4c3fb74a1115b9d41, get {url=https://red-rover-com-2021-qa-web.redrovers.com/}]
Capabilities {acceptInsecureCerts: false, browserName: chrome, browserVersion: 104.0.5112.102, chrome: {chromedriverVersion: 103.0.5060.53 (a1711811edd7…, userDataDir: C:\Users\ALEXKE~1\AppData\L…}, goog:chromeOptions: {debuggerAddress: localhost:64543}, javascriptEnabled: true, networkConnectionEnabled: false, pageLoadStrategy: normal, platform: WINDOWS, platformName: WINDOWS, proxy: Proxy(), se:cdp: ws://localhost:64543/devtoo…, se:cdpVersion: 104.0.5112.102, setWindowRect: true, strictFileInteractability: false, timeouts: {implicit: 0, pageLoad: 300000, script: 30000}, unhandledPromptBehavior: dismiss and notify, webauthn:extension:credBlob: true, webauthn:extension:largeBlob: true, webauthn:virtualAuthenticators: true}
Session ID: 70949dceced40ac4c3fb74a1115b9d41