TestProject Forum

TestProject Platform => TestProject SDK => Topic started by: sadik on August 07, 2018, 17:07:48 pm

Title: How to use custom XPATHs
Post by: sadik on August 07, 2018, 17:07:48 pm
I have not using other mirror tools, parallel i launched when getting black screen so I can show you screen.

Today I will rest again and will check.

One more question, how I get element details using SDK, while navigating I noticed that I can see xpath or Id ( if present ). if I need our own xpath then we need to modify default xpath, in that case we need element detail.

Thanks
 Sadik
Title: Re: How to use custom XPATHs
Post by: Marat Strelets on August 07, 2018, 17:11:57 pm
You do not necessarily have to use the XPATH as it is displayed in the TestProject Recorder, you can always build one of your own.
The XPATH displayed in the TestProject Recorder is a hierarchical XPATH, e.g.
Code
//div/span/a
but you can always build your own, e.g.
Code
//div[@role='buton']//a