TestProject Forum

TestProject Platform => General Questions => Topic started by: EAttila on July 24, 2019, 10:52:28 am

Title: Is it possible to add loops to repeat multiple steps?
Post by: EAttila on July 24, 2019, 10:52:28 am
Couldn't find any Action item to add loops into the tests, loops that include multiple test steps.
I've seen that 1 step can be repeated by modifying the Step Repeats parameter but couldn't find a way to repeat a group of steps other than calling the same test again as the last step.
Title: Re: Is it possible to add loops to repeat multiple steps?
Post by: amit.yahav on July 24, 2019, 10:57:59 am
Hi EAttila,

Thanks for reaching out!
Currently, there's no option to include loops in the recorder.
However, there is an option to add loops via coded tests using our C#/Java SDK.

I would be happy to schedule an online meeting with you to discuss your test automation needs and find a way to overcome this.

Kind regards,
Amit